Στο Fantasy Toys παρέχουμε διάφορους τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας ώστε να επιλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουμε τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο το δυνατόν πιο εύκολες και ασφαλείς.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Η πληρωμή σας γίνεται με την παράδοση του δέματος. Είναι ο απλούστερος τρόπος χωρίς χρήση πιστωτικής κάρτας αλλά το διαχειριστικό του κόστος μας αναγκάζει να επιβαρύνουμε την παραγγελία σας με το ποσό των 2€.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
Ο οικονομικότερος τρόπος πληρωμής ο οποίος αν συνδυαστεί με τις δυνατότητες που παρέχουν όλες οι τράπεζες μέσω του e-banking μπορεί να ολοκληρωθεί από τον υπολογιστή σας χωρίς την ανάγκη να μεταβείτε σε κάποιο κατάστημα. Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας και εφόσον επιλέξετε αυτόν ως τρόπο πληρωμής στο αυτοματοποιημένο e-mail επιβεβαίωσης παραγγελίας που θα λάβετε θα υπάρχουν οι τραπεζικοί λογαριασμοι του Fantasy Toys στις συνεργαζόμενες τράπεζες (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, EUROBANK) ώστε να ολοκληρώσετε την μεταφορά του ποσού μέσω e-banking ή να μεταβείτε στο πλησιέστερο κατάστημα για να κάνετε την πληρωμή.

Με την παραγγελία σας, τα εμπορεύματα δεσμεύονται για εσάς μέχρι να ολοκληρωθεί ή πληρωμή. Η δέσμευση αυτή ισχύει μέχρι το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης ημέρας στις 14:30. Μέχρι τότε πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η εξόφληση τους και να μας έχετε αποστείλει αντίγραφο της κατάθεσης είτε με e-mail στο info@fantasytoys.gr, είτε απλά να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2109919427 τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος. Αν δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέχρι το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης ημέρας η παραγγελία σας ενδέχεται να ακυρωθεί και τα προϊόντα να αποδεσμευθούν. Σε περίπτωση που καθυστερήσετε την ολοκλήρωση της πληρωμής παρακαλούμε ενημερώστε μας στο 2109919427 για να αποκλείσουμε αυτή την πιθανότητα.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εξόφληση της παραγγελίας σας χρησιμοποιώντας την προσωπική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συνδέσμου της Εθνικής Τράπεζας. 

PAYPAL
Δεχόμαστε και πληρωμή μέσω PayPal, με το οποίο μπορείτε να κάνετε την αγορά σας πληρώνοντας από το υπόλοιπο του λογαριασμού σας ή από πιστωτική κάρτα με ασφάλεια.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας, έχετε την δυνατότητα πληρωμής κατά την παραλαβή. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά για να σας δείξουμε την μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών.

Λεωφόρος Αντύπα Μαρίνου 102, ΤΚ 16346, Ηλιούπολη, τηλ: 210 9919427, email: info@fantasytoys.gr

Κατηγορίες Προϊόντων